Om

Mit navn er Ditte Eriksen, jeg 34 år og er uddannet Fysiurgisk massør og Skadesterapeut/sportsmassør.

Jeg deltog i World Championship in Massage d. 18. og 19. juni 2022, som blev afviklet i København. Her fik jeg positive tilbagemeldinger på min massage, nye kontakter, gode erfaringer og oplevelser.

Baggrund:

Udover kranio sakral terapi til hest og diverse massør kurser, er jeg også uddannet web-integrator(webdesigner). Derudover er jeg også uddannet til bowling træner og dommer, og har en del år på bagen med at træne både den yngre og den ældre generation. Jeg har ikke fortrudt mit valg at blive uddannet til massør og kranio sakral terapeut, og jeg glædes dagligt over at kunne gøre en forskel og hjælpe mennesker og heste med diverse udfordringer i krop og sjæl.

Jeg hjælper hver dag, med massagens og kranio sakralens positive egenskaber, og gør en forskel for mennesker samt heste. Jeg har selv på egen krop mærket, hvordan massage og kranio sakral kan afhjælpe stress symptomer, ubalance, svimmelhed, spændinger, smerter og kan berolige nervesystemet, afstresse og afspænde krop og sjæl, samt skabe overskud og balance i krop og sind. Jeg har derfor en naturlig glæde og interesse i behandling med henblik på de mange gavnlige effekter massage og kranio sakral kan give.

Min Uddannelse:

2021: Kranio-Sakral terapi til heste

2022 (Jun) Fysiurgisk massøruddannelse

2022 (Jun): Skadesterapeutuddannelse

2022 (Okt): Muskelterapeutuddannelse

2023 (Mar): Thai Yoga Massageuddannelse

Hvorfor hedder det EqueZen?

Eque står for Equestrain, som oversat til dansk er ridesport. Zen betyder meditation, som en teknik til at opnå ro, indsigt og opmærksomhed på det der sker lige nu.

Mit store ønske er at hjælpe heste og deres ryttere/ejere, at give dem en hjælpende hånd, med at holde dem smidige og klar til at præstere.
Jeg udvider, og hjælper alle der har brug for hjælp med deres krop. Alle har brug for massage, og jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt.

Om du har hest eller ej, så ring til mig.