Jeg benytter diverse massagegreb, stræk, mobiliserings- og udstrækningsteknikker i mine behandlinger.

Alle behandlinger tilrettelægges individuelt med fokus på de problemstillinger og ønsker, som den enkelte klient kommer med.

Book en tid i mit bookingsystem. Vælg behandlingstid og jeg vender tilbage til dig, med en bekræftigelse, og så får vi en hurtig snak om hvad du ønsker. Så er jeg nemlig forberedt, når jeg kommer, og kan koncentrerer mig om at behandle dig.

Det er også muligt at ringe eller sende en SMS på 50 30 66 68 og herefter blive kontaktet.

Virksomheden tilbyder firmaaftaler. Ring eller skriv, hvis dit firma ønsker aftale vedr. firmamassage, enten ude i firmaet eller i min klinik.
Betaling helst via mobilepay ellers kontant.

Gavekort: Gavekort er personlige og gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdato. Glæd en du holder af med en massage. Der kan købes gavekort til forskellige massagebehandlinger. Overrask og forkæl en du holder af med et gavekort til en valgfri massage.

Klippekort: Køb 5 betal for 4

behandlinger

Fysiurgisk massage

Dybdegående behandlings- og massageform, hvor der arbejdes dybt ned i vævet. Muskler, sener, bindevæv og ledbånd bearbejdes. Blodgennemstrømningen øges i musklerne, kroppens produktion af endorfiner øges, og den dybdegående massage forbedrer muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffe

Tilbydes som: 45 min / 60 min / 90 min

Shiatsu massage

Shiatsu massage er en traditionel japansk behandling, der finjusterer kroppen og giver ny energi. Behandlingen har en forebyggende kraft og kan modvirke livsstils- og stress symptomer. Det er en gammel japansk behandlingsform. Navnet er sammensat af shi = fingre og atsu = tryk.

Hotstone massage

Hotstone er en form for alternativ massageterapi og kropsarbejde, der involverer anbringelse af en række enten opvarmede eller afkølede sten til kroppen med henblik på smertelindring, afspænding og terapi. De bruges primært til at lindre fysiske smerteproblemer, men bruges også til at fremme følelsesmæssigt og åndeligt velvære i praksis.

Tilbydes som: 45 min / 60 min

Cupping

Cupping (sugekop) er en behandlingsform, som fremmer blodtilførslen til musklerne, og som ud over at styrke immunforsvaret, også hjælper dine muskler med at slappe af. Så ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage.

Man kan kombinere cupping med massage.

Firma massage ordning

Denne ordning er en god løsning til firmaer, hvor massage kan forebygge og behandle deres medarbejderes fysiske gener, samt give afslapning og velvære i løbet af arbejdsdagen.
Behandling foregår på arbejdspladsen, eller hjemme hos medarbejderen efter aftale.
Kontakt EqueZen efter pris og tilbud.

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en meget blid behandlingsform, hvor den samme funktionelle indirekte teknik fra osteopatien anvendes. KST beskæftiger sig primært med den kranio-sakrale rytme, samt kraniets – og bækkenets knogler.

Tilbydes som: 60 min

Scroll to Top